Jeg har glemt mit password/adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få tilsendt et nyt. Når du har klikket på ‘Log ind’ øverst i højre hjørne, skal du klikke på ‘Glemt password’, og indtaste den e-mailadresse, du har brugt ved oprettelsen. Husk at indtaste e-mailadressen med små bogstaver. Afslut ved at trykke på ‘Send’

Du vil nu modtage en mail fra os med et link. Her klikker du på 'Nulstil adgangskode'.

Vær opmærksom på, at mailen kan ligge i dit spamfilter.

Hvis du oplever, at der ikke åbnes en side, skal du slette dine cookies eller skifte din internet browser. Vi fraråder Internet Explorer.

Du vil nu komme ind på en side, hvor du skal indtaste din nye adgangskode to gange. Afslut ved at klikke 'skift afgangskode'. 2021-02-09_11-34-39.png

Adgangskoden skal være minimum 8 cifre og ikke udelukkende må indeholde tal.