Hvorfor skal jeg indtaste lejers telefonnummer?

Indtaster du din lejers telefonnummer, kan vi sende SMS-påmindelser til din lejer.

Lejer vil ligesom dig modtage en mail med lejekontrakten. Når lejers telefonnummer er indtastet i lejekontrakten, vil lejer også modtage en SMS, der påminder om, at kontrakten skal underskrives.

Derudover vil der også blive sendt SMS-påmindelser til din lejer forud for betaling af depositum, forudbetalt leje og indflytningssyn.

Du har altid mulighed for at afmelde disse SMS-påmindelser ved at klikke dig ind på lejekontraktens oversigt og fravælge kommende SMS-påmindelser.