Hvordan tilføjer jeg en video til min annoncering?

Hvis du ønsker at uploade en video på dit annoncerede lejemål, skal du klikke på “Annoncerede lejemål” og klikke dig ind på adressen, hvor videoen skal uploades.

Du uploader herefter videoen ved at klikke på “Tilføj video”.

Hvis du ikke har oprettet et lejemål endnu, får du mulighed for at uploade en video i forbindelse med oprettelsen. Du vil først blive bedt om at indtaste lejemålets oplysninger, og skrive en beskrivende tekst om lejemålet. Når du herefter trykker på “Udlej bolig” og indtaster dine oplysninger, vil du få mulighed for at uploade en video til dit lejemål ved at trykke på “Tilføj video”.

Når videoen er uploadet, vil den i løbet af 10 minutter fremgå på annonceringen.

Videoen vil blive vist for betalende boligsøgende på BoligPortal. Ønsker du, at videoen bliver vist til alle boligsøgende, kan du med fordel købe et af vores fremhævningsprodukter. Både 'åben annonce' og 'eksponering' vil give alle - også ikkebetalende brugere - adgang til din video.