Hvordan synliggør jeg, at jeg tilbyder digital fremvisning?

Digital fremvisning gør din fremvisning mere fleksibel. Den giver udlejer mulighed for at vise lejemålet gennem for eksempel et videoopkald.

Hvis du ønsker at tilbyde digital fremvisning af dit lejemål, kan du synliggøre dette både ved oprettelsen af lejemålet og efterfølgende.

Under oprettelsen af annoncen sætter du bare kryds ud fra feltet “Mulighed for digital fremvisning af lejemålet”.

Er din annonce allerede aktiv, kan du tilføje muligheden for digital fremvisning ved at trykke på “Mine boliger” øverst i højre hjørne og derefter på adressen, du tilbyder digital fremvisning på.

Husk blot er være logget ind på din bruger inden da. Sæt herefter kryds ud for feltet “Mulighed for digital fremvisning af lejemålet” og klik på “Gem ændringer”.

Det vil herefter fremgå tydeligt på din annonce, at du tilbyder at fremvise digital.