Kan jeg slette en lejekontrakt?

Kladder
Ja, dem kan du altid slette ved at klikke på tre de prikker yderst i højre side i oversigten.

Lejekontrakter, der er sendt til underskrift.
Du kan ikke slette lejekontrakter, der er sendt til underskrift. Du kan dog altid annullere anmodningen om underskrift og derefter rette eller slette lejekontrakten.

Lejekontrakter, der er underskrevet
Du kan slette en underskrevet lejekontrakt på to måder:

1. Ved at klikke på de tre prikker yderst i højre side i oversigten.

2. Ved at klikke ind på den specifikke lejekontrakt og klikke Slet lejekontrakt i bunden.

*Sletningen er permanent og kan ikke fortrydes. BoligPortal fraskriver sig alt ansvar for gendannelse af slettede filer og informationer.
Lejer vil fortsat have adgang til alle dokumenter.

Såfremt lejekontrakten slettes, vil alt indhold knyttet til lejekontrakten også blive slettet. Det inkluderer:

• Husorden
  • Fuldmagt
  • Energimærke
  • Fuldmagt - Ved underskrevet automatisk fuldmagt vil lejer stadig blive tilmeldt Ewii. Sletning af fuldmagt afmelder ikke lejer.
  • Andre Bilag

Ønsker du blot at slette elfuldmagten, kan du gøre dette i oversigten på den specifikke lejekontrakt

* Lejer vil stadig have adgang til dokumentet. Hvis der er valgt automatisk tilmelding via fuldmagt, vil lejer stadig blive tilmeldt el.