Findes lejekontrakten på engelsk?

Der findes ikke en officiel, juridisk gyldig version af lejekontraktens Typeformular A9 på engelsk. Du bør altid bruge den danske standard lejekontrakt Typeformular A9, da du så er sikker på, at den er juridisk gældende. Med BoligPortals Gratis Digitale Lejekontrakt er du sikker på, at du altid har den nyeste gyldige typeformular - og at den bliver udfyldt korrekt.

Du kan vedlægge en engelsk oversættelse, så din lejer kan læse og forstå, hvad den danske kontrakt omhandler.

Har lejer endnu ikke dansk adresse og/eller telefonnummer, er det naturligvis muligt at tilføje dette i lejekontrakten. Under punktet "Lejer" klikker du på den blå sætning "Lejer har ikke dansk adresse", hvorefter det vil blive muligt at indtaste korrekte informationer om lejer.