Hvordan afmelder jeg min fremhævning?

Dit fremhævningsabonnement bliver automatisk afmeldt, når du markerer lejemålet for udlejet eller reserveret. 


Hvis du ønsker at afmelde din fremhævning inden da, kan du gøre det ved at gå ind på lejemålet med den tilknyttede fremhævning under “Annoncerede lejemål". I højre side - samme sted du købte fremhævningen - kan du afmelde dit abonnement. Husk at bekræfte afmeldingen. 

fremh_vning_afmeld.png

fremh_vning_afmeld_2.png

 

Bemærk: Er du boligsøgende, kan du her læse, hvordan du afmelder dit abonnement.