Hvordan sletter jeg min profil?

Hvis du ønsker at afmelde dit abonnement, kan du finde en guide til dette her: (sådan afmelder du dit abonnement).

Det er ikke nødvendigt at slette din bruger for at undgå, at abonnementet fornyes. Alle dine oplysninger vil være gemt til næste gang, du ønsker at bruge din profil. Hvis du ikke længere ønsker at modtage mails om nye boliger på BoligPortal, kan du slette dine BoligAgenter ved at følge denne guide.

Hvis du alligevel ønsker at blive slettet i henhold til persondataloven (GDPR), skal du lige i kontakt med os først. Send en mail til kundeservice fra den e-mailadresse, du ønsker at slette, så sletter vi din profil for dig.