Hvordan ændrer jeg mit password/adgangskode?

Når du er logget ind, kan du ændre din adgangskode ved at klikke på dit profilbillede øverst i højre hjørne og derefter klikke på ‘Indstillinger’. For at ændre adgangskoden klikker du blot på ‘ændre adgangskode’ ved at indtaste din nuværende kode og skrive din nye adgangskode. Afslut ved at klikke på ‘Ændre adgangskode’.

Bemærk, at adgangskoden skal minimum være 8 cifre og ikke udelukkende må indeholde tal.