Hvordan afmelder jeg mit abonnement på app'en? iOS

Hvis du har købt dit BoligPortal-abonnement i App Store og ønsker at afmelde det, skal du afmelde det via App Store på din Apple-mobilenhed, iPad, eller din iTunes.

Er du i tvivl om, hvordan du afmelder abonnementet på App Store, kan du følge denne guide.

Har du tilmeldt dig abonnementet igennem App Store, skal du desuden være opmærksom på, at abonnementet i henhold til Apples afmeldingspolitik vil blive fornyet 24 timer inden tidspunktet for fornyelsen.