Hvordan afmelder jeg mit abonnement på app'en? Google Play

Hvis du vil afmelde dit abonnement via app’en, skal du gå til ”Min konto”. Her skal du trykke på ”Abonnement” og herefter trykke på den orange knap "Afmeld på BoligPortal.dk".

Du bliver nu sendt videre til mobilsiden, hvor du kan logge ind og afmelde dig under "Abonnement og betalinger".

Din profil vil automatisk udløbe efter den periode du har betalt for, og vi hæver ikke flere penge fra din konto.

Du modtager en kvittering på e-mail, når abonnementet er afmeldt.

Bemærk: Hvis du har tilmeldt dig abonnementet på iTunes, skal abonnementet også afmeldes på iTunes. Læs mere her.