Hvordan fjerner jeg billeder fra min annonce?

Du kan fjerne billeder fra din udlejeannonce, ved at klikke på knappen ”Annonce billeder”.

Her fjerner du det ønskede billede, ved at klikke på den lille skraldespand i nederste hjørnet billedet.

Ønsker du ikke, at boligen kan genkendes udefra, kan du med fordel bruge billeder indefra. Du kan også bruge billeder af udsigten eller udendørs faciliteter.

Fjerner du alle billeder, viser vi et Google Street View billede i stedet.