Hvordan genindrykker jeg en annonce?

Du kan genindrykke en annonce ved at logge på BoligPortal og gå til "Mine boliger". Her skal du klikke på "Udlejet" eller "Alle" og vælge den rette annonce, ved at klikke på adressen (hvis du har haft flere annoncer tidligere).

Når du har fundet den annonce, du vil indrykke igen, skal du klikke på ”Genindryk annonce”.

Herefter kommer du direkte til annoncen, som du kan bevare eller redigere, inden du indrykker den på ny.