Hvordan afmelder jeg mit abonnement på app'en?

Hvis du vil afmelde dit abonnement via app’en, skal du gå til ”Min konto”. Her skal du trykke på ”Abonnement” og herefter ”Administrér abonnement”.

Du bliver nu sendt videre til mobilsiden, hvor du kan logge ind og afmelde dig under 'Mit BoligPortal'.

Din profil vil så automatisk udløbe efter den periode du har betalt for, og vi hæver ikke flere penge fra din konto.

Du modtager en kvittering på e-mail, når abonnementet er afmeldt.