Hvordan får jeg push notifikationer om nye boliger og beskeder? (iOS)

For at modtage push-beskeder med nye annoncer via app'en, skal du gøre følgende to ting

Slå push-beskeder til i app'en:

• Log ind på app'en
  • Vælg 'Min Konto' nede i bunden af skærmen
  • Vælg 'Notifikationer'
  • Aktiver "Nye boliger" og/eller "Nye beskeder" (knappen skal være orange)

Tillad push-beskeder fra os på din iPhone:

• Gå ind i 'Indstillinger'
  • Meddelelser
  • Scroll ned og vælg BoligPortal
  • Aktiver 'Tillad meddelelser'
  • Vælg 'Advarsler'

Indstillingerne på din telefon skal se ud, som vist på dette link.

Hvis du har gjort dette, men stadig har problemer med at modtage push-beskeder ved nye lejemål, kan det skyldes, at din version af app’en er forældet. Er det tilfældet anbefaler vi, at du logger ud, sletter app’en og geninstallerer den.