Hvordan får jeg push notifikationer om nye boliger (IOS)?

For at modtage push-beskeder med nye annoncer via app'en, skal du gøre følgende to ting:

1. Slå push-beskeder til i app'en:

Log ind > Vælg ”Min BoligPortal” under ”Forside” > Generelle indstillinger > Aktiver ”Push nye beskeder” (knappen skal være grøn)

2. Tillad push-beskeder fra os på din iPhone:

Gå ind i: Indstillinger > Meddelelser > Scroll ned og vælg BoligPortal > Aktiver ”Tillad meddelelser” > Vælg ”Advarsler”

Indstillingerne på din telefon skal se ud, som vist på dette link.

Hvis du har gjort dette, men stadig har problemer med at modtage push-beskeder ved nye lejemål, kan det skyldes, at din version af app’en er forældet. Er det tilfældet anbefaler vi, at du logger ud, fjerner app’en og geninstallerer den.