Jeg får en million mails...

Hvis du modtager en masse mails fra os, så skyldes det ofte, at du har lavet en BoligAgent på vores hjemmeside.

Du kan afmelde denne service ved at gå ind på vores hjemmeside, logge ind og klikke på "Søg Bolig" øverst til højre.

Her finder du dine BoligAgenter øverst til venstre på siden. Hvis du trykker på den lille pil i hjørnet af BoligAgenten, folder der sig en lille menu ud og her kan du vælge den BoligAgent du gerne vil slette.

Du sletter din BoligAgent, ved at klikke her:

Hvis du vil gemme en søgning for et bestemt område, skal du blot skrive by eller postnummer ind i feltet 'Hvor vil du bo?' under område, så får du kun mails om boliger der matcher dine områder.