Jeg får en million mails...

Hvis du modtager mange mails fra os, så skyldes det ofte, at du har lavet en gemt søgning på vores hjemmeside.

Du afmelder denne service ved at gå ind på vores hjemmeside, logge ind og klikke på "Søg Bolig" øverst til højre.

Her finder du dine gemte søgninger øverst til venstre på siden. Hvis du trykker på krydset i hjørnet af den gemte søgning, sletter du søgningen.

Hvis du vil gemme en søgning for et bestemt område, skal du blot skrive by eller postnummer ind i feltet 'Hvor vil du bo?' under område eller zoome ind på kortet.