Hvorfor får jeg 1 mio. BoligAgent-mails?

Hvis du modtager en masse mails fra os, skyldes det ofte, at du har lavet en BoligAgent på vores hjemmeside, og at den enten har en meget bred søgning, eller at du har lavet mere end én.

Du kan se alle dine BoligAgenter og slette dem ved at klikke på dit profilbillede øverst i højre hjørne og på ‘BoligAgenter’. Her vil du komme ind til oversigten, hvor du nemt kan slette dine BoligAgenter.

Hvis du trykker på den lille pil, vil du komme ind på søgeresultaterne, hvor det er muligt at skrive til udlejere eller lave en ny BoligAgent.

Hvis du vil gemme en søgning for et bestemt område, skal du blot skrive by eller postnummer ind i feltet 'Hvor vil du bo?' under område, så får du kun mails om boliger der matcher dine områder.

Når du har lavet dine kriterier for dit fremtidige hjem, klikker du blot på den hvide knap 'BoligAgent for denne søgning'

Du kan også oprette en BoligAgent for et større område. Læs mere i denne guide.

Relateret artikler