Hvordan retter jeg mine gemte søgninger?

Det er desværre ikke muligt at rette i de søgninger du selv har lavet og har gemt. Du kan i stedet slette den søgning du ikke længere skal bruge, og så lave en ny søgning med de rigtige kriterier.

Du sletter søgningen ved at klikke på "x'et" i øverste højre hjørne på din gemte søgning.

Du kan dog rette i den gemte søgning, der hedder "Boliger der matcher din profil", ved at klikke på dit navn øverst til højre og vælge "Mit BoligPortal" i den lille menu der folder sig ud.

Her finder du dine gemte søgninger under din profil og dit abonnement og kan rette i "Boliger der matcher din profil", ved at klikke på "rediger".