BoligPortal virker ikke, hvad gør jeg?

Nogle gange opstår der problemer lokalt på din computer. Et af følgende forslag kan ofte løse problemet:

• Log ud og log ind igen
  • Skift browser (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, etc.) Du kan hente en ny browser ved at skrive f.eks. ”download firefox” i Google. Vi anbefaler ikke, at du bruger Internet Explorer.
  • Slet cookies (læs mere om hvordan her)
  • Slet cachelagrede filer (læs mere om hvordan her).
  • Opdatér din browser
  • Forsøg at logge på fra en anden computer/tablet/smartphone

Oplever du fortsat problemer, må du meget gerne kontakte BoligPortals kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage.