Jeg søger bolig på vegne af en borger/medarbejder/bruger – hvad gør jeg?

Hvis du arbejder for en virksomhed, offentlig organisation, humanitær organisation eller lignende og skal søge bolig på vegne af andre, skal du have en virksomhedsaftale. En virksomhedsaftale åbner op for, at din profil netop kan anvendes til at søge bolig for flere brugere på én gang og fra samme login.

Virksomhedsaftalen administreres af én eller flere kontaktpersoner, som varetager søgning og dialog med udlejer på vegne af de boligsøgende.

Det er vigtigt at understrege, at login og password ikke må deles med de boligsøgende selv.

Prisen afhænger af jeres søgebehov, hvor længe I skal bruge profilen, og hvor mange personer I forventer at skulle søge til. For at lave et tilbud til jer skal vi derfor bede jer svare på nedenstående:
  • Ønsker I en aftale for et halvt eller et helt år?
  • Hvor mange personer regner I med at skulle søge til i perioden?
I bedes sende en mail med ovenstående oplysninger til info@boligportal.dk, hvor I efterfølgende vil få tilsendt et tilbud.

Har I yderligere spørgsmål til en virksomhedsaftale, er I også velkommen til at skrive ind til ovenstående mail eller at ringe ind til kundeservice på 70208082 for mere information.