Hvordan laver jeg et ’Åbent hus’ arrangement?

Med ”Åbent hus”-funktionen på BoligPortal kan du invitere interesserede lejer til Åbent Hus.

Når du har oprettet et ”Åbent Hus” på din annonce, kan de boligsøgende tilmelde sig. Du kan holde øje med, hvor mange der har tilmeldt sig, og du kan lukke for tilmeldinger, når du er tilfreds med deltagerantallet.

Hvis du ønsker at oprette et ”Åbent Hus”, skal du blot logge ind og gå til "Mine boliger". Her vælger du det rette lejemål ved at klikke på adressen (hvis du har flere lejemål) og klikker på knappen ”Åbent hus”. Nu kan du indtaste dato og tidspunkt og klikke på ”Arrangér åbent hus”.

Lige så snart du har klikket på denne knap, kan de boligsøgende tilmelde sig arrangementet.