Hvordan ændrer jeg mine betalingsoplysninger?

Det er desværre ikke muligt at ændre betalingsoplysninger/metode på et igangværende abonnement. Det er først muligt at ændre betalingsoplysninger, når dit abonnement er afmeldt og udløbet.

Når dit abonnement er udløbet, vil du have mulighed for at tilmelde dig abonnementet på ny, når du trykker på “Skriv til udlejer”.

Herefter skal du vælge hvilket abonnement, du vil have. Efter du har valgt, vil du komme til betalingssiden, hvor du indtaster dine nye betalingsoplysninger.

*Du vil stadig have din profil og tidligere henvendelser til udlejere, når du tilmelder dig et nyt abonnement på den samme bruger.