Hvordan ændrer jeg mine betalingsoplysninger?

For at ændre dine betalingsoplysninger skal du afmelde dit abonnement. Når det er udløbet, kan du indtaste dine nye betalingsoplysninger ved fornyelsen af abonnementet.

Du kan forny dit abonnement ved at logge ind med din e-mailadresse og adgangskode. Klik herefter på dit navn øverst til højre og vælg ”Mit BoligPortal”.

Klik på "Prøv 4 dage for 29 kr.".

Herefter skal du vælge om du vil have abonnement eller 2 måneder. Efter du har valgt, vil du komme til betalingssiden, hvor du kan indtaste dine nye betalingsoplysninger.