Hvordan ændrer jeg mine betalingsoplysninger?

For at ændre dine betalingsoplysninger skal dit abonnement være afmeldt og udløbet.

Når abonnementet er udløbet, tilmelder du dig abonnementet på ny. Her får du mulighed for at indtaste dine nye betalingsoplysninger.

Hvis du vil forny dit abonnement, skal du starte med at logge ind med din e-mailadresse og din adgangskode. Klik herefter på de tre vandrette streger øverst til højre på skærmen, og klik på "Køb Premium".

Herefter skal du vælge hvilket abonnement, du vil have. Efter du har valgt, vil du komme til betalingssiden, hvor du kan indtaste dine nye betalingsoplysninger.