Hvorfor har I reserveret 1 krone på min konto?

Beløbet på 1 krone er en reservation lavet af din kortudbyder, og den vil ikke blive trukket af os.

Det er en automatisk funktion, der kan forekomme, hvis du har købt et abonnement med et MasterCard-debit eller et Visa-Electron.

Når du afmelder dit abonnementet, vil reservationen forsvinde af sig selv efter et stykke tid.

Er du i tvivl om dit abonnement er blevet afmeldt korrekt? Så kontakt endelig kundeservice. Vi hjælper dig gerne.