Hvordan søger jeg efter bolig?

Søg efter bolig
Hvis du allerede er oprettet som boligsøgende, skal du logge ind, inden du starter din boligsøgning.

Herefter skal du klikke på "Søg bolig" øverst til højre på siden.

Er du ikke oprettet som boligsøgende, starter du bare med at klikke på "Søg bolig" øverst til højre på siden.

Her skal du lave en søgning blandt udlejeannoncerne. Du kan begrænse din søgning ved hjælp af filtrene. Dem finder du til venstre på siden. Herved får du kun vist de annoncer der er relevante for dig.

Kontakt udlejer
For at kunne kontakte udlejerne skal du være oprettet som boligsøgende på BoligPortal. Du kan vælge imellem to forskellige abonnementer. Du kan læse mere her: "Hvordan bliver jeg boligsøgende".

Opret en BoligAgent
Du kan gemme din søgning som BoligAgent. Det gør du ved at trykke på denne lille knap:

Du kan gemme alle de BoligAgenter, du har lyst til.

Hvor finder jeg min BoligAgent?
Du kan finde dine BoligAgenter igen ved at trykke på den lille pil her:

Når du har valgt en af dine BoligAgenter, kan du vælge hvor ofte du vil have mails og slette dem, hvis du ikke længere ønsker at modtage mails.