Hvordan søger jeg efter bolig?

Hvis du gerne vil søge efter din nye bolig hos BoligPortal, skal du klikke på 'Søg bolig' øverst til højre på hjemmesiden.

Du kan også klikke her.

Du kommer ind på en side, hvor du i venstre side af skærmen har mulighed for at indtaste kriterier for din boligsøgning. Det kan være postnummer, pris, størrelse, boligtype osv.

De boliger der er ledige, vil du kunne se på listen til højre side på skærmen. Her kan du se et billede af boligen, hvor længe boligen har ligget på BoligPortal, hvilken by boligen ligger i, boligtype og m2.

Du kan finde flere informationer om boligen og kontakte udlejeren, hvis du trykker på billedet.

Du kan gemme din søgning. Det gør du ved at trykke på den orange knap 'Gem søgning' i bunden af siden under billederne af boligerne. Her kan du vælge at modtage mails, når nye boliger matcher din søgning. Du gemmer din søgning ved at trykke på 'Gem søgning'.

Du kan gemme alle de søgninger, du har lyst til.

Du kan finde dine gemte søgninger igen ved at trykke på 'Søg bolig'. Her kan du se dem øverst til venstre på siden.