Kan jeg gemme de søgninger jeg laver på BoligPortal?

Du kan gemme søgninger og få tilsendt mails om nye boliger, der matcher kriterierne i dine søgninger - denne service er ganske gratis.

Når du har lavet en søgning på www.boligportal.dk/find, kan du gemme søgningen, ved at slå BoligAgenten. Det gør du, ved at trykke her:

Når du har gemt din BoligAgent, kan du under 'Indstillinger for BoligAgent' vælge om du vil have mails med nye boliger med det samme de komer på BoligPortal eller en samlet mail med nye boliger en gang om dagen.

Du kan gemme alle de BoligAgenter, du vil, og du kan finde dem igen ved at trykke på "Søg bolig". Dine BoligAgenter er øverst til venstre på siden.

Det er desværre ikke muligt at rette i dine BoligAgenter. Du kan i stedet slette og lave en ny , med de rigtige kriterier.