Hvordan sletter jeg cookies?

Du sletter cookies og cachelagrede filer i din browsers indstillinger. Din browser er det program, du bruger til at gå på internettet med (for eksempel Firefox, Safari eller Google Chrome). Vi anbefaler ikke, at du benytter dig af Internet Explorer eller Edge. Der kan det bedre betale sig at downloade enten Google Chrome eller Firefox.

Måden, hvor på du sletter cookies og cache, er forskellig alt efter hvilken browser, du bruger.

Du kan følgende disse guides til, hvordan du sletter cookies: