Hvordan sletter jeg cookies?

Du sletter cookies og cachelagrede filer i din browsers indstillinger. Din browser er det program du bruger til at gå på internettet med (for eksempel Firefox, Google Chrome eller Safari).

Fremgangsmåden varierer lidt, alt efter browser. En nem måde at finde ud af, hvordan fremgangsmåden er for netop din browser, er at finde en vejledning på Youtube. Skriv i søgefeltet: ”slet cookies [navnet på din browser]”

Her kan du se en vejledning til at slette cookies og cachelagrede filer

i Google Chrome: http://screencast.com/t/GWuXdP2X

og i Mozilla Firefox: http://screencast.com/t/N0rPFggxE2df