Hvorfor går min betaling ikke igennem?

Hvis du ønsker at betale for abonnementet og bruger et debetkort, skal du være opmærksom på, at der som minimum skal stå 327 kroner på din konto.

Derudover er det nødvendigt, at dit kort er sat op til tretrinsgodkendelse.

Det er nemlig blevet lovpligtigt, at alle online køb har et ekstra sikkerhedslag kaldet 3D secure. Her vil du, når du forsøger at gennemføre et køb, få tilsendt en engangskode på sms, som du skal indtaste for at gennemføre en betaling. Alternativt kan du blive bedt om at gennemføre købet med din NemID-app.

Hvis dette ikke kommer op, kan det skyldes problemer med betalingsudbyderen, eller at dit kort ikke er godkendt til at lave abonnementer online.

Vi anbefaler, at du prøver igen senere eller tager kontakt til din bank.