Hvordan indrykker jeg en ny annonce – professionel udlejer

Du indrykker en ny annonce ved at logge ind og klikke på ”Udlej bolig”, som du finder øverst på siden.

Du kommer nu ind på en side, hvor du skal indtaste adressen på dit lejemål og derefter klikke på den orange knap “Udlej din bolig - gratis”.

Herefter bliver du bedt om at indtaste oplysninger om dit lejemål. Når du har indtastet oplysningerne, trykker du på den orange knap “Udlej bolig”.

Din annonce er aktiv på siden, og du vil nu blive bedt om at uploade billeder af dit lejemål. Efterfølgende får du også mulighed for at tilkøbe ekstra fremhævning af din annonce.