Hvordan kontakter jeg selv boligsøgende?

“Find lejer til din bolig”-funktionen giver dig mulighed for at kontakte boligsøgende med mulig interesse i dit lejemål.

Når du er logget ind på BoligPortal, tilgår du funktionen ved at klikke på “Mine boliger” i toppen af siden, vælge den bolig, du ønsker at finde lejer til og herefter klikke på den blå knap “Find lejer til din bolig”:

Du vil nu få vist en liste over de boligsøgende, hvis ønsker til bolig matcher lige præcis din bolig.

Klik på “Se profil” for at læse mere om den boligsøgende. Klik herefter på “Send besked”, hvis du ønsker at kontakte vedkommende.

Bemærk, at du kan opleve, at en boligsøgendes søgeområde ikke matcher din udlejeannonce. Forklaringen er, at vedkommende har valgt et meget bredt søgeområde, hvorfor han/hun fremkommer på din liste over potentielle lejere.