Hvordan kontakter jeg selv boligsøgende?

Hvis du selv vil finde boligsøgende og tage uopfordret kontakt angående et lejemål, kan du gøre det ved at klikke på knappen "Find lejer til valgte bolig". Du finder knappen under hvert enkelt lejemål.

Du får vist en liste over boligsøgende hvis kriterier matcher dit lejemål, og du kan kontakte dem via deres profil.

Du kan også bruge "Find lejer" funktionen, som du finder øverst til højre på BoligPortal. Her kan du sortere og lede, blandt alle de boligsøgende på BoligPortal.