Hvordan kontakter jeg selv boligsøgende?

For at se listen over potentielle lejere, skal du blot klikke på 'Mine Boliger' i toppen af siden, vælge den bolig du ønsker at finde lejer til og herefter klikke på den blå knap 'Find lejer Til din bolig'. Nu vil du få vist en liste over de boligsøgende, hvis aktuelle BoligAgenter* matcher lige præcis din bolig.

Du kan til venstre på siden, sorterer i de boligsøgende.

*En BoligAgent er en mailservice, der sender de boligsøgende mails med nye boliger der matcher kriterier de selv har indtastet.

Du kan opleve, at en boligsøgendes søgeområde ikke matcher din udlejeannonce. Forklaringen er, at vedkommende har valgt et meget bredt søgeområde, hvorfor han/hun fremkommer på din liste over potentielle lejere.