Jeg har fået nok ansøgninger - Hvad gør jeg?

Hvis du har fået nok ansøgninger, kan du med fordel markere lejemålet reserveret.

Dette giver mulighed for, at du i ro og mag kan aftale fremvisninger med de boligsøgende, der allerede har kontaktet dig.

Start med at logge ind på din bruger, klik derefter på “Annoncerede lejemål” og på den adresse, hvis status skal ændres. Klik herefter på “Markér som reserveret”

Når dit lejemål er reserveret, vil boligsøgende ikke længere kunne søge det frem på BoligPortal, og det vil ikke være muligt for nye boligsøgende at kontakte dig.

Finder du en lejer mellem beskederne, markerer du blot lejemålet for udlejet.

Hvis du ikke finder en lejer, kan du nemt fjerne reservationen igen. Det gør du ved at klikke på “Annoncer lejemål på BoligPortal”. Det vil derefter igen være muligt for nye boligsøgende at kontakte dig.