Kan jeg oprette en standardbesked?

Skriver du tit det samme til boligsøgende? Så kan du oprette en standardbesked, som du kan genbruge. Det kan for eksempel være, hvis du har en bestemt procedure eller ofte må afvise ansøgere som ikke lever op til dine kriterier, selv om boligen fortsat er ledig.

Du kan oprette og bruge standardbeskeder ved at klikke på “Indsæt standardbesked” i din indbakke (når du har en besked fra en boligsøgende åben).

Du kan også oprette eller redigere et standardsvar, ved at gøre sådan her:

• vælge en bolig
  • klikke på klikke på Email Indbakke
  • klikke på adressen i højre hjørne.

Du vil nu kunne se en sort menu. Her vælger du ”Rediger standardafslag”. Du kan oprette forskellige standartbeskeder og en standartafslag, der sendes hver gang en bolig bliver markeret udlejet.

Husk at give beskeden et sigende navn, så du bevarer overblikket over dine gemte standardbeskeder.

Du kan oprette flere standardbeskeder, som du kan vælge imellem, når du klikker på “Indsæt standardbesked”. Det er derfor en god idé at give dine standardbeskeder en god overskrift, så du kan skelne dem fra hinanden senere.