Hvordan sletter jeg beskeder?

Du kan slette beskeder fra din indbakke for at holde styr på afsluttede dialoger. Når du vælger at slette en besked, flyttes hele tråden fra indbakken (og ”Sendte”) til mappen ”Slettede”.

Du kan ikke tømme denne mappe, så her vil du stadig have en kopi af tråden, indtil beskederne slettes fra vores database efter tre måneder.