Min bolig er udlejet

Når du har fundet en lejer til din bolig, er det vigtigt, at du ændrer lejemålets status til udlejet.

Det gør du ved at gå til “Mine boliger”, når du er logget ind, vælge den adresse, der ikke længere er til leje og klikke på “Markér lejemålet udlejet”.

Du bliver herefter præsenteret for en liste med de boligsøgende, der har kontaktet dig via BoligPortal. Lejer du ud til en af dem, vælger du vedkommende ved at trykke på navnet og derefter trykke på den blå knap under listen. Se de røde pile på billedet nedenfor.

Når du gør det, modtager vedkommende ikke BoligPortals standardafslag, der automatisk bliver sendt ud til alle ansøgerne, når du markerer lejemålet udlejet.

Fremgår din kommende lejer ikke på listen, trykker du på “Fortsæt uden at vælge lejer”. Se den røde pil på billedet nedenfor.

Annoncen er nu markeret udlejet, og den er automatisk blevet taget ned fra siden.