Kan jeg sætte billeder på mine udlejeannoncer? – professionel udlejer

Du kan lægge lige så mange billeder på din annonce, du ønsker. Det kan du gøre i forbindelse med, at du indrykker annoncen.

Får du ikke lagt billeder på i den forbindelse, kan du sagtens gøre det efterfølgende..

Det gør du ved at gå til “Mine boliger”, klikke på den annonce, der mangler billeder, og herefter vælge “Annoncebilleder”.

Du kommer nu ind på siden, hvor du har mulighed for at uploade billederne. Klik på den orange knap “Upload billeder”, og vælg billederne, der skal repræsentere dit lejemål, på din computer. Klik på den grå knap “Åbn” for at få billederne fra din computer og over på annoncen.

Billederne fremgår nu på din annonce.

Bemærk, at billedformatet skal være GIF eller JPEG.