Jeg vil ikke have flere henvendelser – professionel udlejer

Hvis du har fået nok henvendelser på dit lejemål, kan du lukke for henvendelser ved at markere lejemålet for reserveret. På den måde er annoncen stadig aktiv, men de boligsøgende kan ikke længere kontakte dig.

Hvis du gerne vil markere dit lejemål for reserveret, skal du klikke på ”Mine boliger”, klik på den adresse du vil ændre status på og trykke på ”Markér lejemålet Reserveret Luk indbakke”.

Hvis du ikke finder en lejer blandt de første henvendelser, kan du ophæve reservationen, så flere boligsøgende kan kontakte dig.

Ophæver du ikke reservationen indenfor tre uger, bliver din udlejeannonce automatisk markeret udlejet og inaktiveret.