Hvordan kan jeg genbruge gamle udlejeannoncer? – professionel udlejer

Du kan genindrykke en gammel udlejeannonce ved at logge på og under "Mine boliger" vælge den adresse du ønsker at genindrykke eller bruge som skabelon. Herefter kan du vælge at klikke på "Genindryk annonce", hvis du ønsker at genindrykke eller klikke på sætningen nederst i vinduet, hvor der står du kan bruge annoncen som skabelon.

Når du genindrykker en annonce bliver informationen om boligen automatisk lagt over på den nye annonce. Billederne kan du også vælge at genbruge.

Du får også muligehden for at benytte en tidligere annonce som skabelon, under oprettelsen af en ny annonce. Hvis du indtaster en adresse du tidligere har udlejet, vil du blive spurgt om du ønsker at bruge denne som skabelon.

Du kan altid redigere oplysningerne på annoncen, inden du lægger den på.