Hvordan finder jeg de rigtige ansøgere?

For at du kan finde frem til de rigtige ansøgere, kan det være en hjælp, at du får de oplysninger der er vigtige for lige netop dig. Derfor har du mulighed for at oprette nogle obligatoriske spørgsmål, som ansøgeren skal besvare for at kunne kontakte dig.

Spørgsmålene kan du oprette ved at klikke på “Krav til e-mailbesvarelser” på din menu.

Når du har oprettet spørgsmålene, kan du på alle dine eksisterende og kommende annoncer aktivere de spørgsmål, der er relevante for det enkelte lejemål. Det gør du ved at vælge den annonce det drejer sig om (ved at klikke på adressen på lejemålet), derefter klikker du på “Krav til e-mailbesvarelser” og sætter flueben ved de spørgsmål, du ønsker ansøgerne skal besvare.

For at du får mest muligt ud af funktionen, er det vigtigt, at du formulerer spørgsmålene som egentlige spørgsmål. På den måde bliver det tydeligt for ansøgeren, at han eller hun skal forholde sig til og svare på spørgsmålet.

Spørgmål kan f.eks. være:

• Hvor mange skal bo i lejemålet?
  • Har du husdyr?
  • Er du i arbejde?