Hvordan finder jeg de rigtige ansøgere?

For at du kan finde frem til de rigtige ansøgere, kan det være en hjælp, at du får de oplysninger, der er vigtige for lige netop dig. Derfor har du mulighed for at oprette nogle obligatoriske spørgsmål, som ansøgerne skal besvare for at kunne kontakte dig.

Hvordan opretter jeg obligatoriske spørgsmål til ansøgerne?
Du tilgår denne funktion ved at gå til “Mine boliger”, når du er logget ind, vælge annoncen hvor spørgsmålene skal stilles og derefter klikke på “Annoncespørgsmål”.

Klik derefter på “Opret nyt spørgsmål”, og opret derefter dit spørgsmål i det tomme felt, der kommer frem på skærmen. For at oprette et spørgsmål mere klikker du bare på “Opret nyt spørgsmål” igen og følger samme procedure. Når du har oprettet de ønskede spørgsmål, aktiverer du dem ved at sætte flueben i den lille kasse til venstre for spørgsmålene. Afslut ved at klikke på “Gem alle spørgsmål”.

Når spørgsmålene er oprettet og aktiveret, vil ansøgerne blive bedt om at besvare dem, inden de får mulighed for at sende dig en ansøgning.

Du kan fremadrettet genbruge de allerede stillede spørgsmål på dine kommende annoncer.

Hvilke spørgsmål skal jeg stille?
For at du får mest muligt ud af funktionen, er det vigtigt, at du formulerer spørgsmålene som egentlige spørgsmål. På den måde bliver det tydeligt for ansøgeren, at han eller hun skal forholde sig til og svare på spørgsmålet.

Spørgmål kan f.eks. være:

• Hvor mange skal bo i lejemålet?
  • Har du husdyr?
  • Er du i arbejde?