Hvordan kontakter jeg relevante boligsøgende?

Som udlejer har du mulighed for selv at tage kontakt til potentielle lejere.

Når du vælger "Find Lejer til valgte bolig" (du finder knappen, under den bolig du gerne vil finde lejere til), får du en liste over alle de boligsøgende der søger en bolig præcist som din.

Du kan kontakte den boligsøgende ved at klikke på “Send besked” eller, hvis den boligsøgende har oplyst sit telefonnummer, ved at ringe til vedkommende.