Hvordan får jeg bedre overblik over mine henvendelser?

Hvis du har modtaget mange ansøgninger, og har brug for lidt arbejdsro til at vælge din næste lejer, kan du med fordel markere lejemålet for “Reserveret”.

På denne måde kan nye kandidater ikke tage kontakt til dig, og du kan i ro og mag fortsætte din dialog med de boligsøgende, som allerede har skrevet til dig.

Ønsker du at modtage flere henvendelser, kan du nemt ophæve reservationen igen.

Har du derimod fundet en lejer, skal du i stedet markere lejemålet for udlejet. Denne funktion finder du også på lejemålet under “Annoncerede lejemål”.