Hvordan udlejer jeg min bolig?

På BoligPortal kan du nemt og gratis udleje dit lejemål. Her får du en step-by-step guide til, hvordan du opretter dit lejemål.

Gå ind på BoligPortal.dk

Klik først på “Udlej bolig” øverst til højre på BoligPortal.

Start med at klikke på den orange knap “Udlej din bolig - gratis”. Log derefter ind på din bruger eller klik på "Opret bruger", hvis det er første gang, du bruger BoligPortal.

Du bliver nu ført ind på en side, hvor du skal indtaste adressen på dit lejemål. Har du tidligere annonceret et lejemål på BoligPortal, vil du kunne vælge den pågældende adresse. Hvis der er tale om en anden adresse, skal du klikke på "+ Opret lejemål".

Er det første gang, du annoncerer et lejemål, vil du komme direkte til "+ Opret lejemål". Når du er færdig med at indtaste adressen, klikker du på "Opret lejemål" i bunden af kassen.

Du bliver nu sendt videre til en side, hvor du kan skrive alle informationer, såsom husleje, lejeperiode og faciliteter. Du vil også have mulighed for at indsætte et billede. Hvis du ikke indsætter et billede, vil der automatisk blive indsat et Google Street View-billede.

Når du er færdig med at indtaste informationerne, og har skrevet en beskrivende tekst om lejemålet, klikker du på “Udlej bolig” i bunden af siden.

Er det første gang, du udlejer, bliver du bedt om at indtaste nogle oplysninger om dig. Indtast oplysningerne og afslut ved at trykke på "Næste".

Bemærk, at din annonce først er synlig på hjemmesiden, når den er blevet godkendt af BoligPortals kundeservice.