Hvordan laver jeg en udlejeannonce?

Du kan annoncere for din lejebolig ved at oprette en gratis udlejeannonce.

Det gør du ved at klikke på  ”Udlej bolig” øverst til højre på BoligPortal. Herefter skal du indtaste adressen på lejemålet og så klikke på den grønne knap ”Udlej bolig – GRATIS“.

Du kan nu indtaste informationerne om dit lejemål. Når annoncen er færdig, skal du klikke på ”Fortsæt” i bunden af siden. Nu er din annonce oprettet. Inden den kommer på hjemmesiden, skal vi godkende den. Læs mere om hvorfor her.

Du kan tilføje billeder til din annonce ved at klikke på ”Mine boliger” øverst til højre, vælge det lejemål du ønsker at tilføje billeder til og herefter klikke på knappen ”Annonce billeder”.