Hvordan laver jeg en udlejeannonce?

På BoligPortal kan du nemt og gratis oprette en udlejeannonce.

Klik på ”Udlej bolig” øverst til højre på BoligPortal. Indtast herefter adressen på lejemålet og klik på den orange knap "Udlej din bolig - gratis".

Du bliver nu ført ind på en side, hvor du skal indtaste informationerne om dit lejemål. Når annoncen er færdig, skal du klikke på "Fortsæt" i bunden af siden. Er det første gang, du udlejer, bliver du bedt om at indtaste nogle oplysninger om dig. Indtast oplysningerne og afslut ved at trykke på "Udlej bolig".

Når du har trykket på "Udlej bolig", er din annonce oprettet, men du bliver dog ført til en side, hvor du har mulighed for at uploade dine billeder af lejemålet. Har du billeder af lejemålet, anbefaler vi altid, at du tilføjer dem til din annonce.

Bemærk, at din annonce først er synlig på hjemmesiden, når den er blevet godkendt af os.