Hvordan sletter jeg beskeder? - udlejer

Du kan selv slette beskeder fra din indbakke. Du sletter ved at sætte flueben ved beskeden. Herefter trykker du på det lille ikon der forestiller en skraldespand.

Når du vælger at slette en besked, flyttes hele dialogtråden fra indbakken (og ”Sendte”) til mappen ”Slettede”.

Du kan ikke tømme denne mappe, så herfra vil du fortsat have en kopi af dialogtråden liggende, indtil beskederne slettes fra vores database efter to måneder.