Standardbeskeder

Svarer du ofte det samme til boligsøgende? Så kan du gemme dit svar og anvende det som ”standardbesked”, eksempelvis hvis du har en bestemt fremgangsmåde for opfølgning eller ofte må afvise kandidater, som ikke lever op til dine kriterier, men boligen fortsat er ledig.

For at oprette eller redigere et standardsvar skal du:

• vælge en bolig
  • klikke på klikke på "Email Indbakke"
  • klikke på en besked du ønsker at besvare

Du vil nu kunne se, at der står "Indsæt standardbesked" under feltet hvori du kan skrive en besked til lejer. Klik først på "Indsæt standardbesked" og herefter på den grønne knap "Opret ny standardbesked" i kassen der åbner sig midt på siden. Du kan oprette forskellige standartbeskeder og en standartafslag, der sendes hver gang en bolig bliver markeret udlejet.

Husk at give beskeden et sigende navn, så du bevarer overblikket over dine gemte standardbeskeder.