Hvorfor er mit lejemål markeret som reserveret?

Hvis dit lejemål er blevet markeret reserveret, betyder det, at du har overset e-mails fra os, hvori vi beder dig om at tage stilling til din udlejning. Vi sender blandt andet disse e-mails ud, hvis vi har nogle opfølgende spørgsmål til annoncen, som vi beder dig vende tilbage på, eller hvis annoncen har stået aktiv i noget tid. 

 

Hvis du ikke når at reagere på disse e-mails i tide, bliver lejemålet automatisk markeret som udlejet efter 14 dage. Denne status kan du altid ændre ved at logge ind på din bruger, klikke på “Annoncerede lejemål”, ind på adressen og klikke på “Annoncér lejemål”.

 

Hvis du derimod ønsker at markere lejemålet for udlejet, skal du blot klikke på “Marker som udlejet” og gennemgå de forskellige steps. Du kan læse mere om processen her