Hvorfor er min udlejeannonce markeret reserveret?

Årsagen er, at du har overset e-mails fra os, hvori vi beder dig om, enten at oplyse om lejemålet er ledigt/ikke ledigt eller, at du har ulæste henvendelse, som vi beder dig om at læse.

Hvis du ikke når at reagere på disse e-mails i tide, bliver udlejeannoncen automatisk markeret reserveret. Du kan ændre denne status ved at logge på med din e-mailadresse og dit password, klikke på "Mine boliger", vælge den rigtige bolig ved at klikke på adressen og klikke på "Ophæv reservation Åbn indbakke". 

Hvis du ikke ændrer denne status, bliver annoncen automatisk markeret udlejet og fjernet fra siden efter syv dage.