Midlertidig lukning af min udlejeannonce

Du har altid mulighed for at lukke for flere henvendelser ved at markere dit lejemål for reserveret. Det gør du ved at logge ind på din bruger, klikke på “Annoncerede lejemål”. Ud fra adressen, det omhandler, klikker du blot på de tre prikker og herefter på "Markér reserveret”

 

Herefter vil du lukke for indbakken, så nye boligsøgende ikke længere kan kontakte dig. Bemærk, at denne funktion kun kan benyttes midlertidigt. Hvis du ikke åbner annoncen igen inden for 14 dage, ændres annonces status automatisk til udlejet og vil blive fjernet fra siden.

Hvis du derfor allerede nu ved, at der vil gå mere end 14 dage, inden du igen åbner op for udlejning, kan du med fordel markere lejemålet for udlejet, så de boligsøgende ikke venter unødig lang tid på svar. Når du så er klar til at udleje igen, klikker du blot på “Annoncér lejemål” igen.

 

Har lejemålet været markeret udlejet i mere end 31 dage, vil den automatisk få en ny dato for annoncering. Er der derimod gået mindre end 31 dage, vil annonceringstidspunktet være den samme dag som før. I praksis betyder det, at markerer du dit lejemål for udlejet den 1/1, vil den først få en ny dato, når du genannoncerer lejemålet den 1/2.

 

Alternativt vil en fremhævning være en god idé at gøre brug af.