Midlertidig lukning af min udlejeannonce

Du kan altid lukke for flere henvendelser ved at markere annoncen for reserveret. Det gør du ved at logge på med din e-mailadresse og dit password, klikke på "Mine boliger", vælge den rigtige bolig ved at klikke på adressen og klikke på "Markér lejemålet Reserveret Luk indbakke".

Hvis du ikke åbner annoncen igen inden for den første uge, ændres annoncens status til udlejet og bliver fjernet fra siden.