Hvordan tilføjer jeg billeder på mit annoncerede lejemål?

Du tilføjer billeder på et lejemål ved at klikke på Annoncerede lejemål og derefter på adressen på lejemålet. Her vil du få mulighed for at slette og tilføje billeder. Klik blot på Tilføj billede, så vil dit system automatisk åbne din stifinder, hvor du kan finde dine billeder.

Du kan tilføje alle de billeder, du har lyst til. Vi opfordrer dig til at tilføje så mange billeder som muligt, så du kan præsentere din bolig på bedste vis for potentielle lejere.

*Billederne må max være 10MB pr styk.

Bruger du iPhone til at tage billeder, anbefaler vi, at du fjerner live-funktionen, da denne forhøjer billedestørrelsen og ændrer på billedfilen (HEIC). Det betyder også, at overfører du billederne fra et appleprodukt til et windows, vil du ikke kunne behandle/åbne filerne og derfor ikke lægge dem op på BoligPortal.

Du fjerner funktionen ved at klikke på cirklen øverst til højre, når du er inde på kameraet.

Derudover anbefaler vi, at dine billeder viser en kronologisk gennemgang af din bolig, og at der er en plantegning.

Hvis du ikke indsætter et billede, indsættes der automatisk et Google Street view-billede for dig.

Bemærk; Vi godtager kun billedfiler (jpg, jpeg, jpng). PDF er derfor ikke muligt at lægge op.