Hvordan fjerner jeg min udlejeannonce?

Når du har fundet en lejer kan du fjerne din annonce fra BoligPortal ved at markere den udlejet. Det gør du ved at logge ind og gå til "Mine boliger". Under "Mine boliger" skal du klikke på den adresse, der skal markeres for udlejet. Klik herefter på "Marker lejemålet Udlejet".

Du får nu vist en liste med alle de boligsøgende, du har været i skriftlig kontakt med på BoligPortal. Vælg den bruger, der skal leje lejemålet og tryk derefter på "Vælg [navnet på din kommende lejer]" (se de røde pile på billedet nedenfor). Er lejeren ikke på listen, trykker du på "Fortsæt uden at vælge lejer" (se den orange pil på billedet nedenfor).

Annoncen er nu markeret udlejet, og den vil automatisk blive taget ned fra hjemmesiden.

Du kan også arkivere din annonce og fjerne den helt fra 'Mine boliger', ved at klikke på knappen 'Arkivér Annonce'. Bemærk venligst, at kun boliger der er markeret udlejet kan arkiveres.