Hvordan fjerner jeg min udlejeannonce?

Når du har fundet en lejer kan du fjerne din annonce fra BoligPortal ved at markere den udlejet. Det gør du ved at logge på, klikke på "Mine boliger", klikke på adressen på den annonce du gerne vil markerer for udlejet (hvis du har flere), og klikke på "Marker lejemålet Udlejet".

Når du herefter klikker på "Marker lejemålet udlejet" forsvinder annoncen automatisk fra siden, og de boligsøgende får besked om, at lejemålet ikke længere er ledigt.

Du kan også arkivere din annonce og fjerne den helt fra 'Mine boliger', ved at klikke på knappen 'Arkivér Annonce'. Bemærk venligst, at kun boliger der er markeret udlejet kan arkiveres.