Du skal passe på falske e-mails og phishingforsøg

De beskeder du modtager fra BoligPortal, vil altid blive sendt fra info@boligportal.dk, og du vil altid blive tiltalt med dit fornavn eller firmanavn. Vi beder dig aldrig om at udlevere personfølsomme oplysninger som CPR-nummer, hele dit kortnummer eller adgangskoden til din profil.

Du skal være opmærksom på beskeder der ligner vores og indeholder vores logo, men ikke indeholder dit navn, og hvor afsenderen ikke er info@boligportal.dk. De vil typisk indeholde stavefejl, forkerte oversættelser og grammatiske fejl.

Du skal ikke klikke på links i disse beskeder. De kan sende dig til en falsk hjemmeside, der typisk vil være oprettet for at franarre dig din adgangskode eller andre personfølsomme oplysninger.